Baru Artikel Pertama Bosku!

Bermulalah perjalanan kehidupan sebagai seorang penulis blog separuh masa. Memang agak teruja sedikit kerana sebelum ini tidak pernah pun terfikir untuk menulis blog dan tiba-tiba di laman website blogger.com ini saya terfikir dan tergerak hati saya untuk menulis.

belajar buat blog


Hari demi hari minat yang lebih mendalam kepada penulisan artikel diblog, Semoga minat saya ini akan sentiasa berterusan dan mampu memberikan idea-idea yang baru dan segar untuk dibaca oleh visitor blog saya ini.


Melihat dengan keadaan komuniti blogger di Malaysia ini semakin banyak blogger-blogger Malaysia yang sudah berjaya mendapat nama hasil daripada aktiviti blogging ini. Dan saya juga telah meletakkan impian saya untuk menjadi blogger seperti mereka.


Jadi dengan impian saya itu, walaupun saya masih bergelar sebagai newbie dalam komuniti blogger ini saya juga harus persiapkan diri untuk dugaan dan rintangan yang bakal saya hadapi dimasa hadapan sebagai seorang blogger.


Jika ada otai-otai blogger yang baca artikel ini jangan kedekut dengan ilmu blogger. Kikiki. Bersama kita maju dalam industri blog ini. Hee~

0 Response to "Baru Artikel Pertama Bosku!"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel